NYERJ OKOSODVA! – november 5-éig!

NYERJ OKOSODVA!

Amit tudni akartál a vállalkozásokról, de sohasem merted megkérdezni!

Vegyél részt vadonatúj SMart Mart – Okosan vállalkozz! című e-learning tananyagunk tesztelésében és tabletet nyerhetsz!

Van egy jó ötleted, de fogalmad sincs, hogyan lehetne belőle sikeres üzletet csinálni? Gondolkodtál már azon, hogy vállalkozó lennél, de nem tudod, merre indulj? Ehhez nyújtunk most segítséget!

Elkészült első interaktív online vállalkozási és gazdálkodási tananyagunk. Ahhoz, hogy véglegesíthessük, Rád van szükségünk. Segítsd munkánkat, fejleszd velünk tökéletesre tananyagunkat!

Olvasd el SMart Mart – Okosan vállalkozz! című e-learning tananyagunkat és töltsd ki értékelő kérdőívünket. A vállalkozói és gazdasági tudás mellett egy Samsung Galaxy E9.6 8GB tablettel vagy egy SMart Mart t-shirttel ill. Chainsmokers Read it fesztiválpólóval is gazdagabb lehetsz.

Számítunk rád, ha  még nem múltál el 26 éves, és ha az értékelő kérdőív nem kötelező kérdéseiből legalább ötre válaszolsz!

Válaszodat e-mail-címed megadásával 2018. november 5. éjfélig tudod beküldeni.

Ha a tananyag tesztjeit is kitöltöd, tanúsítványt küldünk a kurzus eredményes elvégzéséről. A teljes, teszteket is tartalmazó tananyagot csak regisztrált felhasználóként tudod megtekinteni, így javasoljuk, regisztrált felhasználóként használd a SMart Mart oldalt! (Vendégként a teszteket nem láthatod.)

Az értékelő kérdőíven megadott E-mail-címedet kizárólag a SMart Mart tananyateszteléséhez kapcsolódó nyereményjátékban használjuk fel, annak végeztével az e-mailcímeket megsemmisítjük. A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. Az értékelő kérdőív kitöltésével elfogadod a nyereményjáték feltételeit és az adatkezelésre vonatkozó szabályunkat is.